free web templates

Om oss

Mobirise

Fjellspesialisten drives og eies av Knut Ådne Findreng. Knut har brukt hele sitt voksene liv i fjellet og jobber som fører og kursholder på heltid. I tillegg til å ha en 3 årig utdanning som friluftslivsveileder fra Høgskolen i Telemark er han også utdannet bre-, klatre- og skredinstrukt på høgeste nivå gjennom Norsk Fjellsportforum og er hvert år med å utdanne nye instruktører innen alle fjellsportdisipliner. Knut utdanner også skiinstruktører gjennom Den Norske Skiskole, hvor han er internasjonalt godkjent ISIA skilærer.

I tillegg til arbeid gjennom eget firma, har Knut jobbet for flere store aktører innen friluftsliv og reiseliv, blandt annet som timelærer i friluftsliv ved Universitetet i Sørøstnorge, guide for Jarle Trå, fører for Folgefonni Breførarlag og lærer på Nordfjord Folkehøgskule. De siste årene har Knut jobbet fast som en del av sikkerhetsteamet under inspillingene av 71*Nord og 71*Nord - Norges Tøffeste Kjendis.Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på et kurs?
Ikke nøl med å ta kontakt.

Mobirise


ISIA 

Våre ISIA godkjente skilærere er autorisert til å holde skikurs på alle nivåer, inkludert instruktørkurs

Mobirise


Norsk Fjellsportforum
Som NF medlem er Fjellspesialisten autorisert til å holde både grunnkurs og kvalifiserende instruktørkurs innen fjellsport

Mobirise


Outdoor Research

Våre instruktører bruker kvalitetsklær fra Outdor Reaserch

Fjellspesialisten Findreng Friluftsliv - Tlf: 90 51 93 99 - Mail: info@fjellspesialisten.no