best css templates

Fjellsportkurs


Lyst til å krysse breer, klyve over ryggtraverser eller bestige topper?
På et fjellsportkurs lærer du esensen fra både klatre- og brekurs. Slik at du kan ta deg over tinder og breer på egenhånd.

Vi holder kurs både på forespørsel og på oppsatte datoer. 

Mobirise

På fjellsportkurs lærer du det som trengs for selv å kunne ferdes trygt i fjellet, over ryggtraverser og ved kryssing av breer. Vi fokuserer på hvordan vi kan ungå uhell, og øver opp ferdighetene som trengs for å kunne ta gode avgjørelser når med eller uten tau i utsatt terreng.

Hos Fjellspesialisten ønsker vi å lære deg det du trenger for å nå dine mål, etter at vi har gjennomgått grunnleggende teknikker, så skreddersyr vi resten kurset til deg og din gruppe. Så enten du ønsker å bestige Mont Blanc på egenhånd eller klatre Austabotentind gir vi deg kunnskapen du trenger i løpet av kurset.

Første delen av kurset bruker vi på klatreklippe. Her øver vi opp tauteknikkene vi trenger før vi tar turen opp i fjellet og utforsker breen. Når både bre og klatreteknikker begynner å sitte, så finner vi i felleskap et turmål der vi både må krysse breer og klyve i fjell.

  • UTSYTR - Fjellspesialisten stiller med alt nødvendig sikkerhetsutsyr, som sele, tau, isøks, osv. Personlig utstyr, som godt fottøy, egnede klær og sekk må du stille med selv.
  • NIVÅ - Ingen forkunskaper kreves, men du bør være i normalt form og ha noe erfaring fra vandring i fjellet. Erfaring med klatring er en fordel, men ikke et krav.
  • SESSONG - Vi tilbyr kurs hele sommeren, men sessongen for et komplett fjellsportkurs er best fra juni til september.
  • ANTALL DELTAKERE - Fjellspesialisten ønsker kurs med gode læringsforhold, på fjellsportkurs anbefaler vi grupper på 2-4 personer. Dersom det ønskes kurs for større grupper enn 4 personer stiller vi med flere instruktører.
  • VARIGHET - Vi anbefaler minst 5 dager for å få et komplett fjellsportkurs. Men holder gjerne komprimerte kurs der vi kun går gjennom deler av pensum.
  • PRIS - Pris avhengiger av lengden på kurset som skal gjennomføres, men normalt vil et 5 dagers fjellsportkurs for 3 personer på Sognefjellet ligge på rundt 6800 per person.

Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på et kurs?
Ikke nøl med å ta kontakt.

Mobirise


Norsk Fjellsportforum
Som NF medlem er Fjellspesialisten autorisert til å holde både grunnkurs og kvalifiserende instruktørkurs innen fjellsport

Fjellspesialisten AS - Tlf: 90 51 93 99 - Mail: info@fjellspesialisten.no