free web templates

Om oss

Mobirise

Fjellspesialisten drives og eies av Knut Ådne Findreng. Knut har brukt hele sitt voksene liv i fjellet og jobber som fører og kursholder på heltid. I tillegg til å ha en 3 årig utdanning som friluftslivsveileder fra Høgskolen i Telemark er han også utdannet bre-, klatre- og skredinstrukt på høgeste nivå gjennom Norsk Fjellsportforum og er hvert år med å utdanne nye instruktører innen alle fjellsportdisipliner. Knut utdanner også skiinstruktører gjennom Den Norske Skiskole, hvor han er internasjonalt godkjent ISIA skilærer.

Knut har gjennom fjellspesialisten tilbudt kurs og føring på alle nivåer, og har de siste årene har de siste årene også hatt ansvaret for sikkerheten under flere store TV prosjekter, som Norges Tøffeste (NRK) og Kompani Lauritzen (TV2/Seefood), samt flere reklamefilmer og enkeltepisoder av programmer som feks Newton (NRK).

I tillegg til arbeid gjennom eget firma, har Knut tidligere jobbet for flere store aktører innen friluftsliv og reiseliv, blandt annet som timelærer i friluftsliv ved Universitetet i Sørøstnorge, guide for Jarle Trå, fører for Folgefonni Breførarlag og lærer på Nordfjord Folkehøgskule. Knut har også tidligere jobbet fast som en del av sikkerhetsteamet under inspillingene av godt over 100 episoder av 71*Nord og 71*Nord - Norges Tøffeste Kjendis (TVN) og vist vei for Monsen på Villspor (NRK).Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på et kurs?
Ikke nøl med å ta kontakt.

Mobirise


ISIA 

Våre ISIA godkjente skilærere er autorisert til å holde skikurs på alle nivåer, inkludert instruktørkurs

Mobirise


Norsk Fjellsportforum
Som NF medlem er Fjellspesialisten autorisert til å holde både grunnkurs og kvalifiserende instruktørkurs innen fjellsport

Fjellspesialisten AS - Tlf: 90 51 93 99 - Mail: info@fjellspesialisten.no