develop own website

Fjellføring - Sommer


Vil du på tur i sommer?

Fjellspesialisten tar deg med dit du ønsker. Enten du vil å gå fra hytte til hytte i Rondane, eller bestige topper i Jotunheimen blir vi gjerne med på tur. Vi skreddersyr også et kurs til deg om du ønsker å dra på en lengre vintertur eller bretur på egenhånd. 

Mobirise
  • UTSYTR - Fjellspesialisten stiller med alt nødvendig sikkerhetsutsyr, som sele, tau, stegjern, isøks osv. Personlig utstyr, som godt fottøy,  egnede klær og sekk  må du stille med selv.
  • NIVÅ - Ingen forkunskaper kreves, men du bør være i normalt form og ha noe erfaring fra vandring i fjellet. Erfaring med klatring er en fordel, men ikke et krav.
  • PRIS - Pris avhengiger av turen som skal gjennomføres, men normalt tar en fjellfører 5600 pr dag for en vanlig dagstur, i tillegg kommer førerns reisekostnadder.
  • SESSONG - Vi tilbyr fjellføring hele året, men fjellføring sommerstid har normalt best sessong fra Juni - September.
  • ANTALL DELTAKERE - På føringstur i enkelt terreng tar vi gjerne med grupper på opp til 10 personer. I mer krevende terreng som involverer klatring har vi med grupper på 2-4 personer avhengig av vanskelighetsgrad. Dersom det ønskes tur for større grupper stiller vi gjerne med flere instruktører.
  • VARIGHET - Vi har erfaring i å sette opp skreddersydde turer fra noen timer opptill 30 dager. Vi tilpasser turen til deres ønsker. 

Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på et kurs?
Ikke nøl med å ta kontakt.

Mobirise


ISIA 

Våre ISIA godkjente skilærere er autorisert til å holde skikurs på alle nivåer, inkludert instruktørkurs

Mobirise


Norsk Fjellsportforum
Som NF medlem er Fjellspesialisten autorisert til å holde både grunnkurs og kvalifiserende instruktørkurs innen fjellsport

Fjellspesialisten AS - Tlf: 90 51 93 99 - Mail: info@fjellspesialisten.no